Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Már nem Szabad egy táncra?

2013.05.24. 17:49 Paul.White

Dance-Like-No-ones-Watching.jpgMár csak néhányat kell aludni a nagy nemzeti párzóshow kezdetéig! Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hadat üzent a szingli létnek! A tervek szerint a következő Ratkó-korszak előtt állunk, s a rövid ismerkedés után már a friss szerelmesek együtt heverednek június 4-én a nemzeti barackfa alá a népszaporulat mielőbbi jelentős gyarapodása reményében. A sok bunkó meg belerondított a promóba...
NAGYÍTÁS

Történt, hogy a nagy nap közeledtével a szervezők úgy érezték, ideje a Facebook korában egy saját oldallal képviseltetni magukat a virtuális térben. Jópofa posztok, like-olás, követők, csupa trendi, fiatalos dolog. Így a minap létrejött a Szabad egy táncra? című oldal. Jöttek is a like-ok csőstül. Már jó 400 körül járhattak, amikor felröppent a hír: letiltották az oldalon a kommentelést!

A következő poszt fogadta az oldal látogatóit:

tanc.png/kép: 444.hu/

Ez után már felgyorsultak az események. Még tettek egy elkeseredett kísérletett a kommentelés újbóli megnyitására, mivel a balliberális média azonnal felkapta a témát, de már nem volt megállás. Ma reggelre szomorúan tapasztalhatta a pár száz lelkes követő, hogy bizony az oldal szőrén-szálán eltűnt. Nem bírt a cenz Ura a kommentek özönével, és jobbnak látták az oldal felfüggesztését. Maradt nekünk egy mentett kép arról, hogy mi is volt a többség véleménye a kezdeményezésről. 


Jó mazsolázást a kommentek között!

facebook-szabadegytancra3.jpg
/kép: 444.hu/

P. W.

update:

A megszűnt oldal klónja már meg is jelent itt!

Most pedig jöjjön a bonus track, egy igazán jó szám Cseh Tamástól, aminek az utolsó sorai különösen aktuálisak lehetnek.

"Vegyes érzelmekkel mentem el / Kérdezek, de senki nem felel / Azt kérdem, vajon meggyógyít-e / Engem majd a parkett ördöge / Azt kérdem, vajon meggyógyít-e / Engem majd a múlt kísértete / Azt kérdem, vajon meggyógyít-e / Bárkit is a múlt kísértete"

Az amerikai fiú

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr695316392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2013.05.25. 16:23:42

jé!
tehát a libbantak gondolatok nélküli egyszerű trollok?

ki hitte volna... :x

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2013.05.25. 17:23:08

Már leírtam máshol, hogy a statisztikai felmérés nyelvezetéből eredő egyszerű félreértésből származik ez az egész elmebeteg állami társkeresős ötlet. A kormány azt hiszi, a 30 éven aluliak 90%-a egyedülálló, holott valószínűleg a 90%-a párkapcsolatban van (vagy párkapcsolatfélében), tehát rohadtul nem egyedülálló, csak épp ilyen rubrika nem volt a népszámlálási kérdőíveken, tehát ez az információ nem ért el a kormányhoz. Most ezért sok pénzen nekiállnak annak, hogy a valóságot a rubrikákhoz igazítsák. Okos, értelmes kormányunk van, napi kapcsolatban állnak a valósággal...

A Látó 2013.05.25. 17:40:43

Én már ezt egyszer átéltem.
Hamarosan jönnek a csasztuskák, a nemzeti mocsárlecsapolótáborok az orvostanhallgatókkal, a nyírségi magyaralmaszedőtáborok az ELTÉ-sekkel, a május 1-i felvonulások zászlólengetéssel fővetéssel a nagy nemzeti vezír felé.
Aztán kezdődik minden előről:
A Margitsziget meglátogatása, belépővel, a jegy pénztárnál:....

villamos alóli kacaj 2013.05.25. 17:47:56

A verdikt szerint a fiatalok a karrier építéssel vannak elfoglalva, ezért nem tudnak párkapcsolatot létesíteni.
Én nekem mostanra sikerült a karrieremet felépíteni, eddig rendkívül elfoglalt voltam.
Nem tudom rögzítettek-e valami korosztály határt?
Így 60 körül - mit gondoltok - érdemes kimennem?

Kerek négyszög 2013.05.25. 18:28:49

Menjenek a nemzeti együttműködők a madzsarok, és találjanak egymásra.

Dilettáns tökkelütött bóvlikormány...

vau · http://www.holdkomp.hu 2013.05.25. 18:34:10

@wmiki: te mész űzekedni, nem? Én is. Igazi nemzeti érzelmű tenyészcsődör nem fél kopulálni dicső nemzetünk árja lányaival.

Hatalmas fejedelmi turultetoválásos ivarvesszejével sújtok le a magasságos levegőégből az idegenszívű szukafattyak erdejére. Nem lesz itt liberális fertő.

Végre igazán, nemzetien okkupálhatom Árpád nemzetségének lányainak szűzies kelyhét.

2013.05.25. 18:50:40

@vau: Csalódni fogsz. Szerintem összeesküvést szőnek és szabotálják a rendezvényt, csak melegek lesznek. Még a galambok is a környező utcákban.

vau · http://www.holdkomp.hu 2013.05.25. 19:03:08

@dr kotász: picsába. Ez is tuti valami imperio-kommunista cselszövés akkor.

Celtic 2013.05.25. 19:40:08

Cseh Tamastol befert volna az "Egy vilagnezeti klub" is :)
www.youtube.com/watch?v=JX5JI-B-ick

De teny, hogy lassan mar en is igy jarok, hogy inkabb reumatologus, mint tanctanar :)

regress 2013.05.25. 19:54:02

@wmiki: anyád benevezted?te agyhalott,nektek hiába mutatják meg,hogy kell szaporodni,kipusztultok.életképtelen köcsögök vagytok

wirth6 2013.05.25. 21:15:32

A többség véleménye... mármint a trolloké. Mondjuk ha a bloggazda keveri a párzást a párkereséssel, nem meglepő, ha ebben sem látja a különbséget.

Paul.White 2013.05.25. 21:56:16

@wirth6: Csak párválasztásból nem lesz népszaporulat kedves wirthHAT! A nemes cél pedig nemzetünk fogyásának megállítása.

2013.05.25. 22:55:51

@wirth6: A legnagyobb troll Pasolini, hogy volt pofája olyan filmet rendezni mint a Salo. Namost ez a táncolósdi közel áll a Salo szellemiségéhez, ha jobban átgondoljuk.

wirth6 2013.05.26. 01:54:24

@dr kotász: Nem vagyok benne biztos, hogy tudod mi az a troll. Tudom, hogy általában nem teljesen megbízható forrás, de mivel nem tudományos értekezésről van szó, most megteszi szerintem a wikipédia is: "olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget"

2013.05.26. 08:59:04

@wirth6: Leginkább az valószínű hogy nem érted mi az irónia, a gúny. A párválasztás államilag történő befolyásolása nyilván megérdemel némi gúnyt. Wikipédiából (ami az egyik leghiteltelenebb enciklopédia) idézni egy olyan fogalmat, amit nem is lehet konkrétan meghatározni, mivel szleng szó és így környezetenként módosul a jelentése, elég merev, kocka felfogásra vall. Párválasztáskor is a wikipédiát bújod, hogy mit kell csinálni?
süti beállítások módosítása