Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

"elk...tuk, nem kicsit, nagyon. :-("

2013.03.16. 21:27 Paul.White

screenshot1.jpgÍme! Öszödi beszéd, bár nem annak a szájából, akitől vártuk! Azért jó látni, hogy vannak még őszinte emberek azon az oldalon is! Ángyán Úr, kitartás! Nincs egyedül!
ŐSZINTESÉGI ROHAM ROVAT

Szegény Fideszes európai parlamenti képviselő úrnak megyűlt a baja a hazaúttal a nehéz útviszonyok között. Hegyeshalom - Kalocsa 39 óra. Nem csodálom! Hazaérve a mobilról egy őszinte sóhaj kíséretében a fenti szösszenetet osztotta meg ismerőseivel.

Finoman megjegyzi, hogy lehet valami igazság a kritikákban, melyek arról szólnak, hogy jobban is lehetett volna kezelni a válsághelyzetet. Pintér sms-ben mentette az országot, Orbán Brüsszelben szabadságharcolt, majd tegnap este arról nyilatkozott, hogy mindenkit kimentettek a hóból. A bibi csak az volt, hogy a rendőrség 10 perccel korábban adta ki közleményben, hogy az M1-es autópályán autók, buszok várnak mentésre. Megbénult a vasúti közlekedés, az információs oldalak is és így tovább... 

A poszt természetesen gyorsan lekerült a képviselő úr facebook oldaláról. Szegény rájöhetett, hogy az őszinteség nem kifizetődő a frakcióban! 

Minden szimpátiám Bagó úré, amiért ki merte mondani, hogy "a király meztelen"!

- P.W. -

UPDATE

2013.03.18

BAGÓ ZOLTÁN NYILATKOZOTT A KORONA RÁDIÓBAN! A NYILATKOZATBAN MAGA IS ELISMERI, HOGY A POSZT LÉTEZETT, DE VALÓSZÍNŰLEG BÉKAEBMEREK ÜRGEBŐRBE REJTETT PROGRAMMAL MEGHEKKELTÉK AZ OLDALÁT, ÉS ŐK TETTÉK KI AZ ÜZENETET A NEVÉBEN! 
Itt nekem már nincs dolgom. Innentől nem vagyok hajlandó a "kamu, photoshopp, stb" megjegyzésekkel foglalkozni! Hogy valóban feltörték-e a képviselő úr oldalát, ezt már derítse ki a TEK hiTECH szakosztálya.

A megosztott linken meghallgatható a nyilatkozat.

- P. W. -

"Én is csak most okosodom ebben a szakértők, informatikusok szerint ez nem is mém, hanem egy úgynevezett hoax a lényeg az az, hogy amikor fent voltam …(magyartalansággal töltve?) akkor próbáltam fényképezni meg a közösségi oldalon posztolgatni, hogy hol és merre járok, milyen a hóvihar és ebből számítógépes programmal lehet egy olyat csinálni, hogy a TE KÖZÖSSÉGI OLDALADRA FELRAKNAK EGY OLYAN POSZTOT, AMIT MINDENKI LÁT, CSAK TE NEM! ÉS ANNAK A TARTALMÁT PEDIG ÚGY HATÁROZZÁK MEG, AHOGY ÉPPEN KÉNYÜK-KEDVÜK VAN, MAJD EZ A POSZT EGY IDŐ UTÁN ELTŰNTETI SAJÁT MAGÁT. VISZONT AZ INTERNET ÖRÖKKÉVALÓSÁGÁBAN EZ FENNMARAD. És ugye belőlem is készült egy úgynevezett hoax, ami politikai tartalmú, ami minszterelnökkel közösen ábrázol. Ez egy ilyen politikai tartalmú, egy ilyen kampány hoax. Nem egy pontos munka, hiszen pont akkor amikor ez a hoax kijött akkor előtte is más jellegű tartalmat osztottam meg, meg ez alatt az idő alatt is. Másrészt olyan helyesírási hibák vannak benne, amik az én oldalamra abszolut visszakereshetőek, hogy én például nem úgy írom a dolgokat. Tehát viszonylag hamar kiderült, hogy hamisítvány, de a közösségi médiában különösen azok, akik olyan politikai hozzáállásúak azok előszeretettel osztják meg még egy darabig gondolom."

Bagó Zoltán


http://www.koronaradio.hu/koronaradio.php?page=hirek&hirID=5829&from=1

Az amerikai fiú

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr385138552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuviklacz · szemelyesadatok.blogspot.com 2013.03.16. 22:11:31

Szerintem a teljes profil eltűnt (vagy megváltoztatta a profilképét).

Szúrófény 2013.03.17. 03:01:55

Hát a magyar ember, olyan okos, mint senki 4 mások véleménye, figyelmeztetése, mit se ér neki, Aztán a másikat hibáztatja, ha hülyeségét azz időjárás bizonyítja.

Hypofx 2013.03.17. 11:40:30

Hagyjuk mar ezt a figyelmeztettek lőre az autosok tehetnek rola dumát IGAZ FIDESZ KAMU DUMa. Elöször is buszok mav minden megállt pedig elidnultak akkor mi a raknak??? EGy hofuvastol hadd ne kelljen mar megallnia az orszagnak, szartak csinalni valamit 18 óran át ugy hogy bekaphatja az összes őket mosdató is

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2013.03.18. 06:17:57

@Cigiző: sajnos én ezt a tartalmat nem láthatom, mert a képviselő úr letiltott az oldaláról...

ha valaki nem emlékezne a képviselő úrra: index.hu/belfold/mdf8862/

sinus67 2013.03.20. 20:04:34

Mi a jófenének kell ennyire védeni a kormányt a hó ügyben. Elcseszték, hát elcseszték. Bakondi monnyon le. Szervezzék és nevezzék át a Katasztrófa védelmet. Állítsák vissza a szakma becsületét és menjünk már tovább. Aranyat fosik a Bakondi, hogy nem mernek hozzányúlni?
A sok csökkent értelmű, meg azt szajkózza, hogy felelőtlen emberek miatt volt az egész.
Hát persze. A piás (vagy fáradt, de mégis felelőtlen) ember is el szokott aludni dohányzás közben oszt kigyullad a kégli. Ha alapesetben 4 db tűzoltó autó kell, akkor nem 2 db lesz küldve 1 nap múlva, mert felelőtlen volt, hanem a kellő létszámmal, azonnal indulnak menteni.

Ez most nagyobb volt, följebbről várták a parancsot, csak hozzáértés hiánya volt, ami miatt késedelem történt.
Oszt Jónapot!
süti beállítások módosítása