Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Mindig is voltak "olyanok", Kövér Úr!

2012.12.17. 14:03 Paul.White

vannakolyanok.jpegKövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat.

Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos érdekeinket, mint ahogy szerintem ma – tisztelet a kivételnek – nagyon sok HÖOK-vezető nem a valóságos érdekei szerint jár el azoknak, akiket elvileg képvisel”.
HOGY IS VAN EZ?

A fenti idézet itt található:
http://mno.hu/belfold/vannak-akik-a-nagyobb-botranyban-erdekeltek-1125288

Most pedig következzék Kövér László beszéde 2006-ból:

VIGYÁZAT, NYOMOKBAN "HERGELÉST" TARTALMAZ!

P.W.

Herkules Irma három megjegyzése a videó kapcsán:

1. Köszönjük a videót hozzánk eljuttató olvasónknak és uftam-nak, akinek a jóvoltából mi rátalálhattunk!

2. Köszönjük Kövér Lászlónak remek előadásait, neki bizony rendesen kijutott abból "a speciális, a NASA által is megcsodált" jó vastag bőrből, amiről annyit beszél a felvételen.

3. Gratulálunk Kövér Lászlónak, aki a pofátlanság, a primitívség és az arrogancia legújabb világrekordere, ami nem kis szó, erős a verseny házon és cégen belül egyaránt. Reméljük, nem sokára nem mi fogjuk szponzorálni az ifjú sportembert.

 

Csatlakozz hozzánk a fészbukon, ha tetszett a cikk, ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, egyszerű polgárokról is szólna ez az ország, ha bontás helyett építkezés kezdődne.

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek!

Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt elküldhetitek erre a címre: azamerikaifiu@gmail.com


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

84 komment · 1 trackback

Címkék: politika 2006 fidesz tandíj tüntetés diák 2012 kövér lászló diákmegmozdulás

A bejegyzés trackback címe:

https://azamerikaifiu.blog.hu/api/trackback/id/tr234969852

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ami a listáról lemaradt 2012.12.17. 23:04:16

A Magyar Nemzet közzétett egy listát a diákvezetők felsőoktatásban eltöltött éveiről. Sajnos a nyomdában a tördelés során a lista eleje valamilyen érthetetlen oknál fogva lemaradt, ezt a hiányosságot szeretnénk ezen a helyen pótolni:   ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2012.12.17. 17:01:41

A házelnök arra a felvetésre, hogy sokak szerint Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőnek antiszemita kijelentése után nincs helye a parlamentben, azt mondta: a „hülyeség” vagy a rosszhiszeműség a képviselők alkotmányos joga. Ha demokrácia van, akkor el kell viselnünk azt, hogy néha rossz választásaink eredményeképpen „mindenféle alakok, Gyurcsány Ferenc egyfelől, Gyöngyösi Márton másfelől” bekerülhetnek a politikába, sőt a hatalomba is, az ország élére – tette hozzá.
De azt - szerényen - már nem értelmezte, hogy a "sőt" az egy komplett kollégiumi szoba létszámát jelent.

regress 2012.12.17. 19:56:35

ja most is a rossz választásunk eredménye van az ország élén.meg egy primitív,igénytelen külsejű paraszt a házelnök

Бабаяга 2012.12.17. 20:04:04

Kövér tudja, hogy miről beszél, ő is lelkes kiszes volt.

2012.12.17. 20:27:40

Laca a jövő biszkubélája.

nincs1itt 2012.12.17. 20:33:13

Jaj, majd elfelejtettem, hogy a jelenlegi "vezetők" is ingyenesen okosodhattak... Ha magukból indulnak ki, akkor valóban nagyon nem szabad akárkit a felsőoktatásba engedni! Hölgyeim, Uraim, ezek a fiatalok, diákok, tanárok bizony pont olyanokat nem akarnak látni mint maguk!

A Látó 2012.12.17. 20:58:15

Kövér pontosan megtestesíti a FIDESZ arroganciáját, pökhendiségét, és ha hatalmat, TEK-et, páncélautót, házőrséget és egy csomó diktatúrában alkalmazott eszközt érez maga mögött megaláz mindenkit.
Pedig: a semmiből jöttünk és oda is tartunk. Na ez ezekre a percemberekre ez pontosan vonatkozik, azzal a kitétellel, hogy jelenleg is senkik, bajusszal vagy a nélkül.

Avatar 2012.12.17. 21:20:06

Leírhatnád a posztban mit mondott Kövér 2006-ban, mert a fenének van kedve végighallgatni egy komplett Kövér beszédet...

Rókakígyó 2012.12.17. 21:26:59

@Avatar: azt mondta, amit most mondott csak ellenkező előjellel. Arrogánsan és paraszt geci módjára.

dzsugasvili 2012.12.17. 21:28:07

És Kövért meg a bandáját ki választotta be az Ellenzéki majd a Nemzeti Kerekasztalba? A nép? :-D Mert úgy tudom az volt az ő számára is az ugródeszka. Nála még ezek a gengszter HÖK-huszárok is több legitimációval rendelkeznek. És kevesebb kárt is okoztak az országnak sokkal! Kövér házelnökké választása egyébként is egy emberiség elleni bűncselekmény volt.

Parajpuding 2012.12.17. 21:34:34

Ez az emberi létre totálisan alkalmatlan egyed ugyanolyan vérkomcsi, mint akik között szocializálódott (már ha lehet az esetében szocializálódásról beszélni). Lehet, hogy még anno azok is primitívnek és szalonképtelennek nyilvánították és csak korlátok között kapott mozgásteret.

Mpatikus Eszetlenellenes 2012.12.17. 21:37:10

Kövér nagyon helyesen megfogalmazta, hogy hazugságra alapozva nem lehet hosszú távon a hatalmat megtartani.
Tudják tehát, s cinikusan már csak a "mi lesz azután" -ra koncentrálva ráRAPÜLnekŐK:
"Hidd el az a fő, hogy sok pénz legyen, meg elég nő"
Utánuk meg a vízözön, OSZT' JÓNAPOT...
KIÁBRÁNDÍTÓ BANDA!

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2012.12.17. 22:03:27

Ez akkor önkritika gyakorlás akart lenni és a kormánytagok ostorozása - olyan igazi bolsevik módra??? :)

1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2 Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3 Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője — volt KISZ-titkár

4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

komissarlajos 2012.12.17. 22:20:52

kövérlászló a (köteles), pár napja Sásdon járt. Természetesen titokban, mert az előadására csak különlegesen átvilágított fidesznyikek voltak hivatalosak. Aztán a terembérletet nem voltak hajlandók kifizetni, mert ez járt nekik a 2/3-ad jogán.

Zb74 2012.12.17. 22:21:32

A posztoló által linkelt oldalon "A videó címkéi" szövegre kattintva megtalálhatni a weblapba illeszthető lejátszó kódját.

Taxomükke (UK) 2012.12.17. 22:22:45

Én meg még emlékszem a sorozatos magyarországi robbantásokra... kinek is állhatott érdekében, hmmm...? Aztán egy csapásra hogy megszűntek egy bizonyos esemény után... nahát...

horgi1 2012.12.17. 22:25:40

Kövér egy bunkó seggfej! Semmi keresnivalója a Parlamentben. Szerencsétlen beszédhidás, még egy épkézláb mondatot sem tudott végig hadarni amikor az LMP-s lányokat regulázta. Szégyen ránk nézve,akárcsak a mentálisan retardált paprika jancsi Orbán Viktor. Azt hiszi mindenki olyan korlátolt,hogy a kis primitív húzásain nem lát át! Ez éppen az ő mentális hiányosságait igazolja.Cselezget, mint a fociban,de ez a politikában - hosszútávon, értelmes emberekkel- nem működik. Nem tud mindenkit elhülyíteni, elhallgattatni a saját intellektuális színtjére lenyomni ez a kártékony, romboló féreg! Igaz sok korlátolt értelmiségi ember él ebben az országban, akik hisznek ebben a demagóg,hazug és végtelenül primitív és ezzel karöltve arrogáns politikában .Ők a birkák, Orbán birkái, akik azt bégetik, hogy teeerelj Viktor, teerelj!

komissarlajos 2012.12.17. 22:30:46

@Tyra3l: 40 sec. néztem, és arra gondolok, hogy akár Dél-Koreába is élhetnénk. Tán ott sem rosszabb a helyzet. És ez az ember az Országgyűlés elnöke? orbánviktor kegyelméből?
Ám most hoffmannrozsa elintézte azt amire az ellenzéki politikusok nem voltak képesek. Addig fényezte ov. fénykardját, míg kibicsaklott a penge.
És a diákok - kiknek nem jár szolgálati autó, szolgálat telefon, költségtérítés stb... MEGFINGATJÁK A TAHÓ orbánviktort.

MacChicken (törölt) 2012.12.17. 22:38:26

Lehet, hogy tényleg le kellett volna írnod nagy vonalakban mit is mondott ez az igénytelen szarházi. Én aztán meg nem nézem videón, mert visszajön a vacsi.

komissarlajos 2012.12.17. 22:40:43

Kihagytam az i betűt a szolgálat(i)-ból. Bocs.

jani74 2012.12.17. 22:43:13

Itt is elérhető ez a "beszéd": www.fidesz.hu/index.php?Rovat=10031&Media=471&Archivum&Tol=22 sőt le is tölthető (mazohistáknak), csak az a kérdés nem kár e az időért ezt meghallgatni.

komissarlajos 2012.12.17. 22:46:41

Tán sokan ismerik Isaac Asimov csodálatos művét: Az Alapitvány és Birodalom című kezdő regényt. Ott az ÖSZVÉR nevű teremtés mentálisan meghódítja a világmindenség tetemes részét és uralja a lelkeket, eszméket. Aztán eltünik, mert szembeszállnak vele, értelmes emberek. (Állítólag egy intézetbe ápolták, míg vége nem lett az életének.)
Ide jutott, és most kezdődik orbánviktornál is.

nu pagagyí 2012.12.17. 23:35:34

Kövér az MSZMP KB Társadalomtudományi Kutató Intézetében "bomlasztotta" a rendszert. Azóta sem változott.

Herkules Irma 2012.12.17. 23:40:27

@Zb74: csak sajnos az úgy nem működik, megjelenik a fekete téglalap, de nem játsza le. :( mindegy, mostanra csak megoldódott. :)

nu pagagyí 2012.12.17. 23:41:03

Kövérhez képest Biszku Béla egy nagy formátumú, toleráns ember.

Yelleg 2012.12.17. 23:43:40

Orbán Viktor, így szól Kövér Lászlóról 1989-ben: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek."

Mikor mire van igény, igaz-e Laci bácsi?

martsika 2012.12.17. 23:44:57

@komissarlajos: Hát Délen biztosan nem, de mi a helyzet Északkal?

horgi1 2012.12.18. 00:00:42

Ebben az egész politikai színjátékban az a legszomorúbb, hogy Orbán azért játszik emberek millióinak a sorsával, mert megszállottan szeretne bekerülni a történelemkönyvekbe, ő a nagy Viktor aki történelmet ír. Ebből a mentalitásból is látszik, hogy piti alak. Nem az elvei vezetik,hanem az exhibicionizmusa, a beteges hatalomvágya, sérült versenyszelleme.

ügyfélszolgálatos 2012.12.18. 00:22:11

Ja Vikiéket is annyira elnyomták a kádárék, hogy Oxfordban tanulhattak...

P.Freddy 2012.12.18. 00:36:43

Gusztustalan kommunista bolsevik bagázs az egész, Orbán, Kövér, Bajer és az összes fideszes köcsög. Körbevéve egymillió sztahanovista kommunista agyhalottal, a brekegve békamenetelő őstulkokkal.

Minden megnyilvánulásuk, minden gondolatuk mutatja, hogy jó mélyen magukba szívták az MSZMP, KISZ, Kádár, Biszku, és az összes kommunista barom szellemiségét.

És ezekért rajonganak emberek, akik Sztálin, Kádár, Brezsnyev seggnyalói is lennének.

vernarancs 2012.12.18. 01:26:25

Hehe, szanalmas, hogy az egykori MSZMP KISZ seggnyalok most a nyakunkon okoskodnak. Mikor pusztul mar ki ez a fereg reteg a tarsadalombol? Megint egy maffiavezeto a belugyminiszter, az allamfo es a parlament elnoke a kormanyfo retorikajat szajkozza es meg beszedstilusbol is eros treninget kaptak, hogy a hanglejtesuk is passzoljon a Vezerhez. Nem, nem Gyurcsany az alternativa es nem is a szelsojobb. De ezek a "fiatal" es meginkabb """"""""demokratak""""""" mehetnenek a levesbe. Semmivel sem kulonbek Kadarnal. Korrupt tolvaj szarhaziak. Nalunk aki hatalomban van annal az utcat is leaszfaltozzak es meg neki all feljebb, Ausztriaban aki hatalomban van es a hokotro beteved az utcajaba az pironkodva lemond (megtortent mindket eset). Hat erre mast nem tudok mondani, mint, hogy dogoljon meg az osszes ilyen komancs politikus. MIND. Ez a szar bajuszkiraly is.

dekol84 2012.12.18. 01:31:43

@Mpatikus Eszetlenellenes: "KIÁBRÁNDÍTÓ BANDA!"

Nem kiábrándító, mivel soha senki nem hihette/hitte, hogy ez a csürhe valami jót is tehet az országnak és nem csak a maguk hasznát, hatalmát nézik!

Aljas, képmutató, hazug, álszent horda!

vernarancs 2012.12.18. 02:29:53

@horgi1: Dehogy, Orbant a foci szelleme hajtaja, csak az a baj, hogy az ongolokat is rossz helyre strigulazza. Nem baj, majd Alcsuton kepeznek nehany elmebajnokot is akik tudjak mikent kell egy Gyulai husipart, Delhust, BKV-t, Eont vagy legalabb egy rohadt orszagot vezetni. De annak is orulnek, ha csak passzolni megtanulnanak :D

Pop40 2012.12.18. 02:36:44

@horgi1:

"Ebben az egész politikai színjátékban az a legszomorúbb, hogy Orbán azért játszik emberek millióinak a sorsával, mert megszállottan szeretne bekerülni a történelemkönyvekbe, ő a nagy Viktor aki történelmet ír. "

Már nem sok hiányzik hozzá, hogy valóban bekerüljön, bár valószínűleg nem úgy, ahogy tervezte.

Applebees 2012.12.18. 03:31:35

Soha baloldali vagy liberalis politikust nem hallottam ilyen alpari modon beszelni... Ezzel egyutt azt gondolom, tisztara olyan beszed ez, mintha a marol szolna. Kover parttars, a kedves vezetodrol meselsz? A mai Magyaorszagrol? Tragyadomb tetejen ulunk es ezek raktak alank, a Kover es tarsai... Mi lesz velunk?

The brain 2012.12.18. 06:30:22

Ezerszer Kövér mint még egyszer valami komcsilibsi kutya.Felőlem Zagyva is lehet Miniszterelnök csak a taknyokat vissza ne engedjék mert akkor tényleg végünk.

röhögő 2012.12.18. 07:01:50

@The brain: Mi az a komcsilibsi? Meg tudod mondani, vagy csak a szádba adták, de azt sem tudod mit jelent?

The brain 2012.12.18. 07:04:06

Ez nagyon egyszerű.Aki úgy reagál a kormány intézkedéseire mint te.Remélem segítettem.

rhiia 2012.12.18. 07:08:17

@The brain: Ez nagyon öngól volt. Bár szerintem, nem érted mire gondolok, mert hiányzik a fejedből a nicked...

Ja és aki bírálja ezt a gazember rablóbandát, az rögtön, komcsi meg ballibsi? Fel kell világosítsalak: NEM! A diákok is mind azok? Szánalmas vagy és agyatlan.

2012.12.18. 07:11:55

Kövér "Köteles" Laca egy pojáca, aki mindig tudta hogyan kell munka nélkül , seggnyalásból megélni.
Egy udvari bolond, aki azt hiszi hogy okos és szép, pedig ha tükörbe nézne és visszahallgatná józanul hogy mit büfögött fel, akkor lemenne a pincébe és elővenné azt a kötelet, amit a zembereknek ajánlgatott.

dr.Hüppögő Balneológus 2012.12.18. 08:17:28

"Kövér Lacusban aktiválta magát a büdöskommunista üzemmód, és a Böröcz ügynök vezette MTVA tegnap a rádióban bemutatta, a Nemzeti Együttműködés Rendszere és a kádárizmus közé simán egyenlőségjel tehető. "

varanus.blog.hu/2012/12/18/orban_lofasz_kiskaracsony

Putyilov gyári melós 2012.12.18. 08:19:52

@Бабаяга:

Kövér elvtárs MSZMP pártagkönyvvel a zsebében lett Fideszes.

Amúgy az egyetemre csak a nagyapja Szocialista Hazáért tett érdemeire való tekintettel vették fel. Bizony Kövér elvtárs szochazás volt.
Kétszer bukot az egyetemen, és csak a Kun Béla páncélvonatának parancsnok nagyapja mentette meg a kirúgástól.

Putyilov gyári melós 2012.12.18. 08:23:41

@The brain:
16-22 éves diákkölkök, mind komcsik, igaz?

Csak az MSZMP tag Kövér és a KISZ titkár Fideszesek hada nem az.

Azt hiszem a hozzád hasonlót hívják magyarellenes, nemzetvesztő, hazaárulónak!

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 08:44:19

Ez a nádfedeles bajszú paraszt elfelejtette, hogy ő a KISZ-KB-nál dolgozott.
Továbbá felvételi nélkül jutott be az egyetemre: az édesapja az 56-os, a forradalom leveréséért kapott kitüntetése miatt, továbbá az egyetemet 7 év alatt sikerült elvégeznie állami finanszírozással.

Moan 2012.12.18. 09:05:27

@Salemi boszorkány:

Na...asszem ez az egy komment elég lenne ide, amit most te írtál. :)

Moan 2012.12.18. 09:09:07

Nem tudom...én aszondom amit Petőfi is:

"Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 09:13:41

@Moan:
Ezt egyesek sajnos így értelmezik:

Habár felűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz van alul!

Moan 2012.12.18. 09:21:52

@Salemi boszorkány:

Előbb csak a diákok, aztán az orvosok és a tanárok...ma még ki...és holnap?
Már én is nézegetem a kötött pulcsim és a jégeralsómat...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.12.18. 09:21:59

amikor ők voltak akkor ilyenek voltak, most olyanok, ilyen egyszerű.

felcsutisuttyo 2012.12.18. 09:22:45

KÖVÉRNEK MÁR KI VAN JELÖLVE EGY LÁMPAVAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Kötelet nem kell hoznia)

sárkányfő 2012.12.18. 09:24:57

Én bírom Kövért hallgatni - és nem is akarom.
Valaki leírná dióhéjban mit mond? Gondolom szokás szerint tök mást mondott ellenzékből mint most kormányon?

felcsutisuttyo 2012.12.18. 09:24:58

A tömeg egyre nagyobb lesz...véres tavasz elé nézünk.. ELEGE VAN A NÉPNEK EBBŐL A NEMZETI SZARJANKÓ ÉS BANDÁJÁBÓL, MEG EBBŐL A SUTTYÓ (orra alatt súrolókefés)bunkó BUGA JAKABBÓL !!! A PARLAMENT HÁZMESTERÉBŐL!!!!

The brain 2012.12.18. 09:34:03

@Putyilov gyári melós:Nem komcsik,hanem balliberális szülők gyermekei.Még szerencse,hogy a főváros kevés ahhoz,hogy leváltsák a kormányt.

Moan 2012.12.18. 09:35:12

@felcsutisuttyo:

Nem kell ide vér....csak összefogás. Annyi kéne, hogy felismerje a bibsi, a libsi, a náci, a komcsi, vagy a hegyi troll, hogy pont ugyanabban a szutykos boltban nem tudja megvenni a napi PVC párizsit, mint a többiek.

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 09:37:18

@The brain:
Szerinted csak a fővárosnak van ki a hócipője ettől a bandától?

butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2012.12.18. 09:38:08

@dzsugasvili: Méghogy a nép választotta be őket a kerekasztalba. A kérdésedre itt a válasz:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html

Moan 2012.12.18. 09:41:00

@The brain:

Hú, mekkorát tévedsz. :)

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 09:43:02

@The brain:
Mi száz?

Egyébként orbán felgyógyult már az állítólagos fogműtétjéből?

vladimir964 2012.12.18. 09:50:52

Kövér meg fi a fenét beszél? Amnéziában szenved???????? Hiszen anno dacumál az MSZMP KB vezető ifjúsági funkcionáriusa volt!!!!! (Gyurcsány Ferivel együtt - egyébként mindketten pápaiak)

The brain 2012.12.18. 09:51:41

Hogy a vidék nem kér az előző nemzetgyalázó mindent kiárusító patkányokból.Ha valaki azokat akarja vissza az nem lehet épeszű ember.Csak az Orbán gyűlölet tart titeket össze.Hányingerem van,ha csak eszembe jutnak.Ráadásul mi elmegyünk szavazni akármi történjen.Pest nem csinál csodát.

Moan 2012.12.18. 10:00:45

@The brain:

Te is abban a tévhitben vagy, hogy a jelenlegi vezetés leváltásának igénye az egyenlő a korábbi vezetés visszahelyezésének vágyával.
A másik amiben tévedsz, hogy egyetlen személy gyűlölete tartja össze az ellenző(é)ket.

sárkányfő 2012.12.18. 10:04:09

@The brain: nem te vagy a vidék, vegyél vissza.

rhiia 2012.12.18. 10:09:28

@Moan: Ennek hiába magyarázol! Vagy nagyon fiatal, vagy nagyon hülye. Vagy ... :)

freasic 2012.12.18. 10:31:11

Ha szeretnél Magyarország oldalán harcolni egy on-line stratégiai játékban,gyere,és próbáld ki!:)
www_erepublik_com/en/referrer/jim-bo

nu pagagyí 2012.12.18. 10:53:57

@Salemi boszorkány: Agyműtét volt az, de nem sikerült.

Elemer 2012.12.18. 11:04:37

@The brain: szóval aki nem ájul el a Fidesztől meg magától Orbán Viktortól, az rögtön komcsilibsi? Tudod ezt a fajta gondolkodásmódot (aki nincs velünk az ellenünk) már Kádár János is meghaladta. Nekem speciel az egész családom gyűlölte a kommunistákat és erre minden okuk meg is volt. De mi köze ennek ahhoz, hogy tele van a tököm azzal, amit ez a kormány művel már lassan két éve?

Állítsuk meg a ......... 2012.12.18. 11:10:56

@nu pagagyí:
Sajnos nem a többezer éves ősi magyar agysebészet előírásai szerint végezték:(

The brain 2012.12.18. 11:13:49

@Elemer: Nem mondom,hogy hibátlanul de ezerszer jobban teszi a dolgát mint az elődeik.

bgp 2012.12.18. 11:22:21

@The brain: Ezek ugyanazok, más ruhában, csak a pénzért teszik.

campobaszo 2012.12.18. 11:22:31

Kövér elvtárs nagyszerű beszédet mondott 2006-ban.Kortalan beszédet.Ha a neveket kicseréljük,minden szava igaz a mai kormányra is.

nyubocs 2012.12.18. 11:35:01

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Anno Kövér ezt is mondta:
"Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna"

Basszus, mekkora igazságot mondott :)

felcsutisuttyo 2012.12.18. 11:45:54

A Kövér( a kis egér)jelentkezett a Fideszbe........patkány akart lenni nem egér:))))))))

felcsutisuttyo 2012.12.18. 11:48:37

Ez a Házmester Kövér...nem tud beszélni,...ami a száján a súrolókefe alatt kieseik az mind csak egy kapa.
Érteni sem lehet,...miért nem küldik logopédushoz, vagy nemcsak jeltolmácsot tesznek mellé, hanem igzit!
Primitív, suttyó, bunkó!

Zuzu Petás 2012.12.18. 11:51:12

Kövér 2014 után megint nem fog hajat és bajuszt vágatni, amíg nem kerülnek kormányra? Mert akkor baromi szépen fog kinézni bokáig érő hajjal és mellig érő bajusszal!

Zuzu Petás 2012.12.18. 12:00:02

Hofi Kövérről:

0,34mp-nél

www.youtube.com/watch?v=PfbylGthCfM

"Ha a Kövér beszélt volna, annak folyik a szar a szájából."

téridő 2012.12.18. 12:06:52

(slightly off topic)
Orbán és (tettes)társai a jelét nem mutatják annak, hogy a közjóért tennének. Röghöz kötés idiótizmusa bizonyítja, hogy eszükben meg nem fordul, hogy Ma-on növelni kellene az életszínvonalat. Lenne magasabb a diplomások jövedelme, mint Ausztriában vagy Németországban, akkor onnan jönnének az osztrák (stb) adófizetők pénzén kitanított fiatalok ide, s nem innen akarnának menni oda.
Elfogadhatatlan mindenféle szerződés. El kell söpörni ezt a pióca-sereget. (nem lepődnék meg, ha egyszer egy tek-es több golyót engedne ovi rosszakaratú agyába - véletlenül, még a tek-esek között is megeshet egy ember)
Kisöpörni ezt a neo-mszmp-s söpredéket, trágyadombra velük!!!

Gyuri bá 2012.12.18. 12:14:33

Ha valaki végighallgatta, kiderül mert burkoltan elmondta mindazt amit most látunk és elszenvedjük tőlük. A tervek már akkor készen voltak az alkotmányozással,a földüggyel az oligarchákkal kapcsolatban, csak értelmezni kell a szavait. Tulajdonítsd az ellenfélnek azt, amit te akarsz megcsinálni.
A 4 év arra kellett, hogy még durvábban még szemetebb módon bosszúéhesen meg tudják valósítani.

Taxomükke (UK) 2012.12.20. 13:10:26

@The brain: Te teljesen hülye vagy, bazmeg. Zagyva? Nomen est omen.
süti beállítások módosítása