Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Dörner gój motorosokkal pótolná a távozó színészeket

2012.01.26. 09:50 Herkules Irma

Dörner Györgyöt saját bevallása szerint nem lepte meg, hogy az Új Színház társulatának több tagja is elhagyja az intézményt (például Pokorny Lia és Gáspár Sándor), miután február 1-ével átveszi a vezetést.

- Megértem, ha vannak olyan személyek, akik nem azt és nem úgy, nem azzal a látásmóddal szeretnének csinálni Magyarországon, ahogy én! - vallotta be az új igazgató.

Arra a kérdésre, hogy a kieső tagokat hogyan fogja pótolni, Dörner elmondta, hogy a színészek helyére leginkább a gój motorosokat tudná elképzelni, akik véleménye szerinte nemcsak bőrnadrágban és két keréken, de a színpadon is megállnák a helyüket. 

Dörner azt is elárultam, hogy az eddigi siker darabok helyére leginkább Wass Albert feldolgozásokat és Bruce Willis filmjeinek színpadi adaptációit szeretné betenni. Elmondása szerint ezzel a két határozott irányvonallal biztosan eléri a célközönségét.

- Fantasztikus lenne egy műsorfüzetben látni Az utolsó cserkészt és Az adjátok vissza hegyeimet!

(Igen, ez egy álhír)

Ha hozzánk és Yoda mesterhez hasonlóan te is úgy érzed, hogy komoly zavar van itthon az Erőben, hogy ideje lenne, ha végre rólunk, mindnyájunkról szólna a politika, ha rombolás helyett építkezés kezdődne, akkor csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: Az amerikai fiú a fészbukon


Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp (klikk)... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek, időnként.

Mostantól Politikai Ateista is Az amerikai fiú csapatában! Írásait keressétek a Sorok között c. rovatban!

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország csurka új színház dörner

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása