Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Nem várt fordulat: Matolcsy időgéppel tenné rendbe a gazdaságot

2011.12.20. 07:25 Spejbl

Sokaknak okozott meglepetést Matolcsy György tegnap esti bejelentése. A miniszter a Híradó kameráinak árulta el elsőként, hogy a várakozásokkal ellentétben, az 1,2 milliárdos évi működési költséggel és 100 fővel induló Jövőkutató Tervhivatal valójában nem hosszú távú iparági fejlesztési irányok kijelölésével, nemzetgazdasági stratégiai kérdések eldöntésével foglalkozik majd, Matolcsy és csapata időgép építésére fogja fordítani az adófizetők pénzét.

Matolcsy szerint a magyar gazdaság számára az időutazás lehet az igazi kitörési pont. A múltba utazással ugyanis számos hazánkra kellemetlen politikai döntést, sikertelen kimenetelű csaták következményeit lehetne megváltoztatni vagy éppen halott házi kedvencek összegyűjtésével, visszajuttatásával és eltemetésével hatalmas olajmezőket létrehozni. A miniszter azonban a legnagyobb lehetőséget mégis abban látja, hogy hazánk a legtehetségesebb politikusait küldhetné vissza őseink közé, hogy tanácsaikkal lássák el eleinket. Így például az idősebb és bölcsebb mai Orbán Viktor önmaga Yoda mestereként taníthatná fiatalabb önmagát. Mivel azonban a múltba utazó Orbán Viktor helyét is be kell majd töltenie, ezért helyére a jövőből visszahozott még idősebb és még bölcsebb Orbán Viktort szállíthatnák, így tehát folyamatos előnyünk lenne a többi országhoz képest.

Ráadásul a múlt, a jelen és a jövő Orbán Viktorainak elfoglaltsága miatt Hoffmann Rózsák, Lázár Jánosok, Szőcs Gézák és Rétvári Bencék tömeges utaztatására kerülhet sor, hogy egy valóban jól működő Magyarországot hozhassunk létre. A képzelet szárnyalásának csak a tehetséges kormánypárti politikusok száma szabhat majd határt.

Matolcsy megerősítette, az IMF delegáltjai is azért szedték a sátorfájukat, mert amikor keménykedni kezdtek, Fellegi Tamás azzal fenyegette meg őket, hogy ha a kutatások sikerrel járnak, akkor el fogják tüntetni az IMF-es tisztségviselők több egykori, általános iskolai dolgozatát, így nehezítve meg továbbtanulásukat. 

Újságírói kérdésre Matolcsy elárulta a pénz legnagyobb részét egy elemző csoport felállítására költik, melynek tagjai az Időzsaru, a Donnie Darko, a Vissza a jövőbe! és a Terminátor filmek rendezői változatainak tudományos kiértékelésével töltik majd napjaikat. 

 Matolcsy stílusosan, hangos Asztalaviszta Bébi!-vel köszönt el a tévénézőktől.

Igen, ez egy álhír, ha tetszett, akkor csatlakozz hozzánk: Az amerikai fiú a fészbukon

Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek.
 
Az amerikai fiú I. fejezetének első részéért klikk ide

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország időutazás álhír matolcsy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása