Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A Mikulás is felelős a kommunista diktatúra bűneiért a törvényjavaslat alapján

2011.12.06. 07:50 Spejbl

Az alaptörvény átmeneti rendelkezéseiről szóló törvényjavaslat, melyben kimondanák, hogy az MSZP a Magyar Szocialista Munkáspárt jogutódjaként felelős a korábbi állampárt minden bűnéért, záradékban kitér a Télapó és a Mikulás közti jogfolytonosság kérdésére is.


A javaslat az MSZMP-t és jogelődjeit „bűnöző szervezetként” határozná meg, így a kommunista diktatúra bűneit a jelenlegi MSZP-n is számon lehetne kérni. A Télapó a kommunista ideológia egyik népszerű és sokak által ismert és elismert szószólójaként szintén bűnös a második világháborútól a rendszerváltásig eltelt időszak gaztetteiért,  az pedig kétségtelen, hogy helyét és szerepét később a Mikulás vette át Magyarországon.

 

Bár a KDNP prominensei szerint a FIDESZ szakpolitikusai komoly tévedésben vannak, a Télapó belülről próbálta bomlasztani a rendszert, egzotikus gyümölcsökkel mutatta meg, mi vár a jövő generációkra a vasfüggönyön túl, ráadásul erős katolikus gyökerekkel is bír. A FIDESZ honatyái szerint azonban egy egyszerű névcsere nem nullázza le a korábbi bűnöket, hogy a télapó egész évben megfigyelést folytatott a gyerekek sérelmére, ráadásul nugáttáblákért cserébe a pártállamhoz való hűséget követelt az érintettektől, az pedig, hogy máig MSZP-s színekbe öltözve grasszál az utcákon, éppen elég bizonyíték arra (amint az a mellékelt videódokumentációban is látható), hogy ugyanazzal az elvetemül bűnözővel állunk szembe ma is, a rendszerváltozás után két évtizeddel.

A javaslat törvényerőre lépését követően a Télapó/Mikulás-ra akár 8-tól 14 évig terjedő szabadságvesztés és nyugdíjmegvonás is várhat. Amennyiben a jogerős ítélet meghozatalakor külföldön tartózkodna, a Finnországnak címzett hivatalos kiadatási kérelem már csak aláírásra vár.

Ha tetszik, csatlakozz! Az amerikai fiú a fészbukon 
Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország. Meg persze vélemények és álhírek.
Az amerikai fiú I. fejezetének első részéért klikk ide!
a poszt nem valós tényeken alapul, mondhatni álhír

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország télapó mikulás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása