Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

Végre elkészült Az amerikai fiú című regény

2011.10.27. 10:11 Herkules Irma

Végre befejeződött ez a hosszú út, hatodikas hősünk mostantól a maga útját járja. 

A kézirat 1.0-ás változata, ha jól számolom a napokat, kb. 2 éve készült el. Arra, hogy végre átrágjuk, tisztázzuk az egészet, sajnos soha nem volt elég időnk. Munka, rohangálás, aztán megint munka... Sajnos általában a saját dolgokra jutott mindig a legkevesebb idő. Tegnap délután azonban a Montenegro étteremben végre befejeztük az utolsó három fejezet átnézését is Marci barátommal. (Délelőtt még nem hittem volna, hogy sikerülni fog, mert 11 körül megcsináltam otthon életem legrosszabb süteményét, amitől konkrétan majdnem elhánytam magam, így még a túlélés is kétséges volt, nemhogy a szöveggondozás)...

Ennek örömére most újra, az elejétől elkezdem felpakolni részletekben a végleges szöveget. Ezek a folytatások heti 1-2 alkalommal (talán hétfő és péntek) fognak megjelenni, természetesen a régi regényrészletek eltűnnek a blogról. A most felkerülő szövegek közül már majdnem mind megjelent, ami nem, az hamarosan megfog. Találkozhattatok velük többek között az Alföldben, a Kalligramban és a Tisztatájban, de megjelentek még számos egyéb folyóiratban is, amiért köszönet a szerkesztőknek! A barátaimnak meg azért, mert annyit nyúztam őket ennek a regénynek a fejezeteivel. (Volt olyan is, amikor egy teljes héten át, estéről estére hallgatniuk kellett, ahogy különböző felolvasóesteken előadom ezeket, aztán mikor fáradtan visszatérünk a szállásra, mikor akkor se bírom befogni a számat.)  

Mire lehet számítani? 1986. Vidéki szocreál. Néhány slukk Kent. Zacskónyi tejpor meg krumplicukor. Címerezőtábor és viszkető karok. Maradónás póló meg bundesfrizura. Janicsártincses műanyagkoponyák és a távolban dübörgő rock and roll. Szóval kalandra fel! Meg persze: éljen május elseje!

Ha tetszett, csatlakozz! Az amerikai fiú a fészbukon

Szólj hozzá!

Címkék: amerika irodalom magyarország kádár szocreál gojko mitic

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása