Az amerikai fiú

Blogunkon Az amerikai fiú című regény részleteit, véleményeket és álhíreket olvashattok.Itt találkozik a '80-as évek csukamájolaj-ízű valósága paranormális mindennapjaink részleteivel. A fejlécben szereplő kép Jan Erik Paulsen munkája.

Eddigi látogatóink száma

Csatlakozz hozzánk a fészbukon!

Sorok Között

Nincs megjeleníthető elem

Figyelj csak, ez érdekes!

A falu Konor Meklódja (I. fejezet 3. rész)

2011.11.07. 07:55 Herkules Irma

Januárban aztán egyszer csak kiderült, hogy Feri is halhatatlan, mint a Konor Meklód, akit pár hete náluk láttunk videón. Mesélte, hogy nemrég észrevette, frankón nem öregszik. Csak úgy egyszerűen nem, és kész. Na persze nem mintha odalent nem volna valami rendben, vagy ilyesmi. Inkább úgy, hogy amíg mások amilyen ügyesek hatodikosnak, olyan ügyesek lesznek később is, onnan nekik már nincs előre, onnan már csak lefelé visz az útjuk, legfeljebb technikailag lehet csiszolni rajtuk egy keveset, hogy úgy tűnjön mintha, de az meg már szart se ér, szóval nála egész máshogy történnek a dolgok; napról napra egyre több dologra képes. Ráadásul, ha meg pölö megvágja a kezét késsel, miközben Tóth Karcsival nyílvesszőket faragnak lenn a nádasnál, hogy majd Medmartigen és Viló oldalán harcba szállhassanak a gonosz Bavmorda ellen, akkor nem kell bekötöznie, néhány perc alatt magától is begyógyul a sebe.

Az amerikai fiú I. fejezet harmadik rész

Meg is mutatná nekünk, hogy megy ez, de egyfelől heg nélkül gyógyul be a vágás, így aztán nincs mit megmutatni, másfelől meg – aztán közel hajolt hozzánk, hogy halkan megsúgja – soha nem lehet tudni, hogy kik figyelik az embert. Így mi is jobban tesszük, ha résen leszünk ezután, mert egyetlen halandó sincs biztonságban, aki vele haverkodik!

Attól a naptól kezdve néhány hónapig gondosan jegyzeteltünk is, nemsokára már minden füzetünk hátulja hemzsegett a számtalan gyanús dologról készült beszámolótól, én pedig még a szolfézsfüzetemet se kíméltem. Aztán mikor március első hétfőjén elárulta, hogy másnap éjfélkor fel kell másznia a kultúrház tetejére, tudtuk, hogy valami nagy eseménynek nézünk elébe.

 A folytatásért klikk ide!

 
Ha tetszett, akkor klikk: Az amerikai fiú a fészbukon
Mi is ez Az amerikai fiú? Néhány kölyök története a '80-as évekből folytatásokban... Szóval nindzsák és dobócsillagok, cowboyok és igazi western, úttörők, bicajok, krinolin és irodalom, némi mágikus realizmus meg egy kondér málnaszörp... Az egykori szocreál, vöröscsillagos vidéki Magyarország.

 

Szólj hozzá!

Címkék: retró harc álom háború összeesküvés megfigyelés vidék queen úttörő örökélet művház halhatatlanság hegylakó willow sebezhetetlen macleod princess of the universe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása